SAH-KO

Teollisuuden kunnossapito

Mekaaninen kunnossapito, kone- ja laiteasennus

Tarjoamme monipuolisia huolto-, korjaus- ja asennuspalveluja vankalla ammattitaidolla. Henkilökuntamme monitaitoisuus, kokemus ja joustavuus sekä mukana kulkeva laaja työkaluvalikoima mahdollistavat töiden tekemisen kerralla kuntoon. Kunnossapitotyöt käsittävät yleensä teollisuuden tuotantolinjojen ja tuotantoon liittyvien laitteiden ja rakenteiden korjaamisen tai kokonaisvaltaisen uudistamisen. Tarjouspyynnöt kai.vaisanen ät sah-ko.fi ja Tilaukset osoitteeseen kunnossapito ät sah-ko.fi

Vaihteistot

Vaihteistoihin liittyvät työt käsittävät erilaisten vaihteistojen vaihdot sekä konepajalla tehtävät kunnostukset.

Kuljettimet

Teemme tarvittavat perushuollot kolaketjukuljettimille sisältäen mm. liukujen ja ketjujen vaihdot sekä vetokoneistojen kunnostukset.

Pumput

Huollamme ja kunnostamme teollisuuden erilaiset pumput. Suoritamme mm.

  • Vaihtoyksiköiden vaihdot ja laakeroinnit
  • Linjaukset lasermittauslaitteistolla
  • Juoksupyörien sorvaukset
  • Mekaanisten tiivisteiden vaihdot
  • Varaosien valmistuksen ja asennuksen

Sylinterit

Suoritamme sylinterien vaihdot ja konepajalla tehtävät huollot sisältäen mm. putken ja varren tarkistukset, mahdolliset uusien osien valmistukset, tiivisteiden vaihdot ja koeponnistukset. Teemme myös tarvittavat pintakäsittelyt.

Lämmönvaihtimet

Teemme lämmönvaihdinhuollot yhteistyössä Alfa Lavalin kanssa. Alfa Lavalin kouluttamat asentajamme suorittavat lämmönvaihtimien pesut ja tiivistevaihtohuollot joko asiakkaan tiloissa tai konepajallamme. Suoritamme huollot tehtävään tarkoitetuilla erikoistyökaluilla, mikä lyhentää huoltoaikaa olennaisesti. Järjestämme lämmönvaihtimiin laadukkaat varaosat yhteistyössä Alfa Lavalin kanssa.

Laivojen korjaukset ja huollot

Suoritamme laivojen äkillisten runko- ja muiden vaurioiden korjaaminen sekä tarvittavat pumppu-, putkisto- ja vaihteistohuollot Pohjois-Suomen lastaussatamissa.

Otamme mielellämme vastuun kokonaisista projekteista ja niiden käytännön hoitamisesta alusta loppuun. Suoritamme huolto- ja kunnostustyöt joko asiakkaan tiloissa tai omassa asennushallissa. Metallimyynnin laaja materiaalivarasto ja konepajan monipuolinen konekanta mahdollistavat hyvinkin erilaisten varaosien ja teräsrakenteiden valmistuksen vaaditulla aikataululla.

Asiakkaalla on mahdollisuus sopia kanssamme päivystyspalvelujen järjestämisestä.

Kysy lisää numerosta 020 744 8521