Sah-Ko:n kunnossapidon kuulumisia keväällä 2020

Teollisuuslaitteet huoltoon Sah-Ko:lle erityiseen kunnossapidon huoltotilaan

Olemme järjestäneet kunnossapitoyksiköllemme erityisen huoltotilan, jossa pystymme toteuttamaan laitteiden puhdistus-, korjaus- ja muut huoltotoimet. Näin laitteet saadaan tarpeen mukaiseen huoltoon, eikä rajoituksena ole esimerkiksi asiakkaan omien tilojen puute, likainen tai rauhaton huoltoympäristö tai erikoistyökalujen puute. Huoltotilaan hankittu uusi nostoraana tarjoaa 5 tonnia nostokapasiteettia, joten isojenkin laitteiden käsittely onnistuu sujuvasti.

Huoltotilamme etuna on lisäksi kokonaispalvelutarjontamme, kuten seinän takana sijaitsevan oman konepajamme välitön läheisyys, joka tuo tukea mahdollisiin koneistus- ja hitsaustarpeisiin. Asiantunteva kunnossapitohenkilöstömme huolehtii palvelusta laitteen irrotuksineen, kuljetuksineen, puhdistuksineen, huoltoineen ja takaisin asennuksineen. Kuljetuksen vaatima kyydistä purku ja lastaus paluukyytiin onnnistuu tarvittaessa myös sateen suojassa varastohallissa, sillä sinne mahtuu ajamaan kuorma-autolla.

Kunnossapidon uusi työnjohtaja

Sah-Ko:lla on huhtikuussa 2020 aloittanut uusi työnjohtaja Mikko Vanhala. Hän on valmistunut Oulun Ammattikorkeakoulusta kone- ja tuotantotekniikan insinööriksi vuonna 2010. Ennen Sah-Ko:lle siirtymistään Mikko työskenteli 5 vuotta SSAB:n Raahen tehtaalla levyvalssaamon kunnossapidon työnjohtajana ja työnsuunnittelijana. Sitä edeltäneet 5 vuotta karttui kokemus erilaisissa suunnittelutehtävissä.

Sah-Ko:lla Mikko työskentelee asiakastyömaiden työnjohtotehtävissä ja työnsuunnittelussa.

Vapaa-ajalla perheen parissa viihtyvä Mikko toteaa Sah-Ko:lle siirtymisestään ja uudesta työstään lyhyesti ja ytimekkäästi: ”Hyvillä fiiliksillä uusiin haasteisiin!”

Lämmönvaihdinten CIP-pesu ja pesurien valmistus

Suoritamme lämmönvaihdinten pesuja. Pesut toteutetaan CIP (Clean In Place) -menetelmällä, joka tarkoittaa sitä, että pesu tehdään paikan päällä, eikä lämmönvaihdinta tarvitse purkaa.

Lisäksi valmistamme lämmönvaihdinpesureita asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kunnossapidon yhteystiedot

Kai Väisänen

Kai Väisänen

Yksikönjohtaja
Mobile: +358 50 421 0800

Erno Niemisalo

Työnjohtaja
Mobile: +358 400 530 815

Mikko Vanhala

Työnjohtaja
Mobile: +358 40 655 5171