Teollisuuden asennus- ja kunnossapitopalvelut

Monipuoliset asennus-, korjaus- ja huoltopalvelut ammattitaidolla

Tarjoamme teollisuuden kunnossapidon monipuolisia huolto-, korjaus- ja asennuspalveluja vankalla ammattitaidolla. Henkilökuntamme monitaitoisuus, kokemus ja joustavuus yhdistettynä laajaan työkaluvalikoimaan takaavat, että työt tehdään kerralla kuntoon. Kunnossapitotyöt käsittävät yleensä teollisuuden tuotantolinjojen ja tuotantoon liittyvien laitteiden ja rakenteiden korjaamisen tai kokonaisvaltaisen uudistamisen.

Otamme mielellämme vastuun kokonaisista projekteista ja niiden käytännön hoitamisesta alusta loppuun. Suoritamme huolto- ja kunnostustyöt joko asiakkaan tiloissa tai omassa asennushallissamme. Metallimyyntimme laaja materiaalivarasto ja konepajan monipuolinen konekanta mahdollistavat hyvinkin erilaisten varaosien ja teräsrakenteiden valmistuksen vaaditulla aikataululla.

Asiakkaalla on mahdollisuus sopia kanssamme myös päivystyspalvelujen järjestämisestä.

Kunnossapitoyksikkömme sijaitsee Lumijoentien toimipisteessä. Liikkuva henkilökuntamme palvelee asiakkaitamme siellä, missä tarpeet kulloinkin ovat.

Sah-Ko Konepaja Oulu

Asennukset
Teemme erilaiset kone- ja laiteasennukset asiakkaiden vaatimusten mukaisesti.

Kuljettimet Teollisuus

Kuljettimet
Teemme tarvittavat perushuollot kuljettimille sisältäen muun muassa liukujen ja ketjujen vaihdot sekä vetokoneistojen kunnostukset.

Sah-Ko Vaihteistot

Vaihteistot
Hoidamme vaihteistoihin liittyvät työt, kuten erilaisten vaihteistojen vaihdot sekä konepajalla tehtävät kunnostukset.

Sah-Ko Sylinterit Oulu

Sylinterit
Suoritamme sylinterien vaihdot ja konepajalla tehtävät huollot sisältäen muun muassa putken ja varren tarkistukset, mahdolliset uusien osien valmistukset, tiivisteiden vaihdot sekä koeponnistukset. Teemme myös tarvittavat pintakäsittelyt.

Teollisuuden kunnossapito asennuspalveluja

Lämmönvaihtimet
Teemme lämmönvaihdinhuollot yhteistyössä Alfa Lavalin kanssa. Alfa Lavalin kouluttamat asentajamme suorittavat lämmönvaihtimien pesut ja tiivistevaihtohuollot joko asiakkaan tiloissa tai konepajallamme. Suoritamme huollot tehtävään tarkoitetuilla erikoistyökaluilla, mikä lyhentää huoltoaikaa olennaisesti. Järjestämme lämmönvaihtimiin laadukkaat varaosat yhteistyössä Alfa Lavalin kanssa. Lämmönvaihtimien CIP (Clean In Place) -pesut ja asiakkaan toiveiden mukaisten CIP-pesurien valmistus.

Laivojen korjaukset huollot

Laivojen korjaukset ja huollot
Suoritamme laivojen äkillisten runko- ja muiden vaurioiden korjaamista sekä tarvittavat pumppu-, putkisto- ja vaihteistohuollot Pohjois-Suomen lastaussatamissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähköposti: kunnossapito@sah-ko.fi

Henkilökuva Erno Niemisalo

Erno Niemisalo
Työnjohtaja
Puh. 050 452 3678

Henkilökuva Mikko Vanhala

Mikko Vanhala
Työnjohtaja
Puh. 040 655 5171

Tommi Mäkelä
Yksikönjohtaja
Puh. 050 595 6850

Henkilökohtaiset sähköpostit ovat muodossa:
etunimi.sukunimi@sah-ko.fi