Teollisuuden kunnossapito

Teollisuuden kunnossapito – Monipuoliset huolto-, korjaus- ja asennuspalvelut ammattitaidolla

Tarjoamme teollisuuden kunnopidon monipuolisia huolto-, korjaus- ja asennuspalveluja vankalla ammattitaidolla. Henkilökuntamme monitaitoisuus, kokemus ja joustavuus sekä mukana kulkeva laaja työkaluvalikoima mahdollistavat töiden tekemisen kerralla kuntoon. Kunnossapitotyöt käsittävät yleensä teollisuuden tuotantolinjojen ja tuotantoon liittyvien laitteiden ja rakenteiden korjaamisen tai kokonaisvaltaisen uudistamisen. Tarjouspyynnöt kai.vaisanen@sah-ko.fi ja tilaukset osoitteeseen kunnossapito@sah-ko.fi.

Otamme mielellämme vastuun kokonaisista projekteista ja niiden käytännön hoitamisesta alusta loppuun. Suoritamme huolto- ja kunnostustyöt joko asiakkaan tiloissa tai omassa asennushallissamme. Metallimyynnin laaja materiaalivarasto sekä konepajan monipuolinen konekanta mahdollistavat hyvinkin erilaisten varaosien ja teräsrakenteiden valmistuksen vaaditulla aikataululla.

Asiakkaalla on mahdollisuus sopia kanssamme päivystyspalvelujen järjestämisestä.

Vaihteistot

Hoidamme vaihteistoihin liittyvät työt, kuten erilaisten vaihteistojen vaihdot sekä konepajalla tehtävät kunnostukset.

Kuljettimet

Teemme tarvittavat perushuollot kuljettimille sisältäen muun muassa liukujen ja ketjujen vaihdot sekä vetokoneistojen kunnostukset

Asennukset

Teemme erilaiset kone- ja laiteasennukset asiakkaiden vaatimusten mukaisesti.

Sylinterit

Suoritamme sylinterien vaihdot ja konepajalla tehtävät huollot sisältäen muun muassa putken ja varren tarkistukset, mahdolliset uusien osien valmistukset, tiivisteiden vaihdot sekä koeponnistukset. Teemme myös tarvittavat pintakäsittelyt.

Lämmönvaihtimet

Teemme lämmönvaihdinhuollot yhteistyössä Alfa Lavalin kanssa. Alfa Lavalin kouluttamat asentajamme suorittavat lämmönvaihtimien pesut ja tiivistevaihtohuollot joko asiakkaan tiloissa tai konepajallamme. Suoritamme huollot tehtävään tarkoitetuilla erikoistyökaluilla, mikä lyhentää huoltoaikaa olennaisesti. Järjestämme lämmönvaihtimiin laadukkaat varaosat yhteistyössä Alfa Lavalin kanssa.

Laivojen korjaukset ja huollot

Suoritamme laivojen äkillisten runko- ja muiden vaurioiden korjaamista sekä tarvittavat pumppu-, putkisto- ja vaihteistohuollot Pohjois-Suomen lastaussatamissa.